ÓSCAR EL NIÑO DORMIDO

El espejo negro (Andalusia)


Propera sessió el 01 desembre
  • Inici | 18:00
    Dura | 65 min.
  • Teatre Cirvianum
    Teatre Cirvianum

En escena el 01 desembre

Premi FETEN 2016 al millor espectacle de gran format

Nominat a millor espectacle infantil a Premios Lorca 2016

Finalista a millor espectacle infantil a XX Premios MAX 2017 de las artes escénicas

 

Sempre és un gran plaer veure aquesta companyia manipular titelles i objectes, ja sigui per a adults o per a canalla. De les millors.

Aquesta és la història d’Óscar, un nen que va quedar submergit en un llarg i profund son. Un dormir comatós que el fer somniar durant nou mesos, amb tots els seus dies i nits, setmanes, minuts i hores sense poder moure’s.

Un coma de bona nit en què els seus pares van dedicar tot el temps a recordar-li els contes que li havien llegit als peus del llit des de molt petit. La germana petita no entenia si allò del coma era com les migdiades d’estiu després de menjar síndria, o jugar a la gallineta cega i per això no es movia.

Però una veu a l’oïda de l’Óscar li deia que havia de despertar i tornar a córrer i a jugar amb la seva germana Lucía. I deixar-se de contes, i anar a l’escola amb els seus companys, i jugar a bàsquet com feia de dilluns a divendres totes les tardes fins i tot a l’hivern.

Després de nou mesos de son, un matí fred d’hivern va succeir una cosa extraordinària i l’Òscar es va despertar, però no recordava com parlar ni escriure ni tampoc com caminar.

 

 

diumenge
01
desembre

18:00 | 65 min.

ÓSCAR EL NIÑO DORMIDO

Teatre Cirvianum | Teatre Cirvianum, Torelló