Presentació CARNAVAL 2020

1r acte del Carnaval de Terra Endins 2020


Aquesta informació pertany a un esdeveniment passat

En escena el 01 febrer

Aproximadament un mes abans de l’inici del Carnaval de Torelló té lloc la seva Presentació. Amb els anys i conscients del gran interès que despertava l’esdeveniment, el que aleshores era un mer formalisme s’ha convertit en una representació escenificada.

D’una forma desinhibida, esbojarrada i defugint del convencionalisme, l’Associació Carnaval de Terra Endins (ACTE), els Deixebles de Sant Feliu i el Col·lectiu Pullassu, com a entitats organitzadores del Carnaval de Terra Endins, desvetllen les principals activitats i novetats del Carnaval.

El fil conductor de la Presentació és la recuperació del Falatell de les mans de les autoritats locals. Aquesta vara màgica, el Falatell, té el poder d’il·luminar-se i així designar la persona que reencarnarà la successió del rei o reina Carnestoltes, qui serà responsable de dissoldre el Ple municipal i proclamar la República de la Barrila. Des d'aquest moment s'imposa la rauxa i la disbauxa i comença la celebració del Carnaval de Terra Endins.

 

Tota la informació a carnavaltorello.cat

Fotos: Arnau Jaumira (2019)

RETRANSMISSIÓ de la presentació

A causa de la rapidesa en què s'han esgotat les més de cinc-centes localitats disponibles del Teatre Cirvianum, es posen a la venda 200 entrades per tal de veure la retransmissió de la presentació, en rigorós directe des del Cinema El Casal (pl. Nova, 14).

Veniu a gaudir d’aquesta retransmissió de la presentació amb la mateixa energia que podríeu trobar al teatre. El cost de l’entrada és de 2€ i d’igual forma que en la presentació el piscolabis també serà al final!

 

 

dissabte
01
febrer

20:30 | 120 min.

Presentació CARNAVAL 2020 | RETRANSMISSIÓ

Cinema El Casal | Cinema El Casal, Torelló