AÜC. El so de les esquerdes

Amb Les Impuxibles i Carla Rovira


En escena el 12 gener

Música, dansa, teatre... creen un potent espectacle per expressar i explicar cinc universos

Aüc té una voluntat política clara d’acarar els espectadors i espectadores al que és invisible, de fer audible el que ningú no vol sentir, per sortir-ne enfortides, qüestionades, amb ganes –finalment– de parlar.

Aüc és allò que se sent entre les costures del silenci i la ràbia. És el crit o el lament silenciat en la nostra quotidianitat. És un lloc incòmode però necessari. Aüc va de tu i de mi, de nosaltres.

El camí d’aquest espectacle s’escriu en primera persona. La violència sexual s’explica en totes les primeres persones que la viuen. És invisibilitzada per desconeixement, connivència o horror. És diversa i molt més extensa del que volem imaginar. Us convidem a habitar aquest Aüc perquè no hi ha res més revolucionari que apoderar-se'n. Compartim per reconèixer, compartim per canviar, compartim per perdre la por.

Cinc intèrprets, moltes històries, infinites experiències i un Aüc          

Autoria i direcció: Les Impuxibles (Clara Peya i Ariadna Peya) i Carla Rovira / Text i dramatúrgia: Carla Rovira / Interpretació: Júlia Barceló, Olga Lladó, Ariadna Peya, Clara Peya, i Maria Salarich / Direcció coreogràfica: Ariadna Peya / Composició i interpretació musical: Clara Peya