Circo Mediterráneo (cía. Rolabola)

Un espectacle que recull el millor de la tradició circense incorporant les característiques artístiques pròpies del circ contemporani.


Propera sessió el 04 novembre
  • Inici | 18:00
    Dura | 70 min.
  • Teatre Cirvianum
    Teatre Cirvianum

En escena el 04 novembre

Premio Nacional de Circo 2017

En aquesta confluència es manté l'esperit de superació o el màgic ambient del circ de tota la vida i els nous ingredients artístics del circ actual, tant en la faceta interpretativa o en la forma de desenvolupar els números circenses com en la cura en el disseny d'il·luminació, la selecció musical o l'humor intel·ligent i per a totes les edats.

Després d'una funció de Circ Mediterrani, l’espectador podrà endur-se a casa un bon grapat de riallades i una ampolleta del millor circ contemporani en un espectacle plantejat per a tots els públics en sentit ampli, perquè s'enfoca, atrau i agrada a tots els espectadors possibles: nens, joves i adults.

El circ sempre ha tingut un component universal: per a totes les edats, gustos i procedències; aquest llenguatge comú és el que vam recuperar gràcies als nostres artistes, que afegeixen l'atractiu i la renovació que ha experimentat el circ a l'actualitat.

Direcció: Alfonso de la Pola

Intèrprets: Antonio Jesús Gómez “El Gran Dimitri” (maestro de ceremonias), Iñaki Erdocia (Tremendo Circus), Rubén Barroso “Mini, Victor Sánchez i Alfonso de la Pola.

diumenge
04
novembre

18:00 | 70 min.

Circo Mediterráneo (cía. Rolabola)

Teatre Cirvianum | Teatre Cirvianum, Torelló