Els camins invisibles (de Teatre eSseLa)

Un espectacle homenatge a Lluís Solà, un dels escriptors i intel·lectuals de referència del País.


En escena el 01 desembre

Els camins invisibles de Lluís Solà reflecteixen l’evolució de l’univers interior del protagonista en relació al paisatge que contempla. En el transcurs d’aquest viatge, plasmat des de la dansa i el moviment, l’acompanyen la paraula, la música, i la imatge i els elements que entraran en escena, sempre presents per tots els camins que traça fins al seu desenllaç. Quatre disciplines artístiques que ofereixen el dramatisme de la prosa poètica de forma multidisciplinària, global.

El caminant (l’home) fa un viatge interior a través dels elements externs que l’envolten – paisatge escènic – amb l’objectiu de cercar una resposta que el desencadeni del seu dolor i l’apropi a l’alliberament.

A través dels innombrables estats físics / emocionals del caminant, s’exterioritza aquest viatge introspectiu. Com Ulisses al llarg del seu viatge, acompanyat tothora per la seva veu interior repleta d’impressions i paranys (veu, música, imatges i elements), el caminant viu un seguit d’experiències que l’encaminen a resoldre molts interrogants per aleshores, potser, apropar-se a una resposta.

 

Direcció: Cacu Prat i Pep Tines

Intèrprets: Jaume Sangrà, el caminant (moviment-dansa); Laura Domènech, veu interior (ella); Pep Tines, veu interior (ell), Jordi Busquets, el músic (composició i interpretació musical)

Imatges. Control Z

Il·luminació: Pep Barcons