Tarda de Gospel

Dos espectacles en un. La professionalitat del Cor Carlit i la proposta desenfadada de Cocoa Gospel SPT es donen la mà per oferir un doble concert de gòspel amb tots els seus colors.


Propera sessió el 28 octubre
  • Inici | 18:00
    Dura | 90 min.
  • Teatre Cirvianum
    Teatre Cirvianum

En escena el 28 octubre

La vinculació de les dues formacions amb el poble de Torelló i els aniversaris respectius (Cor Carlit, 30 anys i Cocoa Gospel SPT, 5 anys) ha fet molt avinent la celebració d’aquest doble concert.

El Cor Carlit ens presentarà el seu espectacle Only true gospel. Un concert que transmet el gospel en estat pur, des del cor, amb autenticitat, sense barreres i amb generositat, a través d’un repertori actual que és a l’avantguarda dels cors de renom dels EEUU.

Cocoa Gospel SPT ens presentarà el seu espectacle Un riu de gòspel.“Cantem perquè ens ho passem bé, perquè ens agrada el gòspel i ens agrada compartir, perquè ens agrada la “Cocoa” i tots els seus derivats. El gòspel, com el riu, és vida, per això l’aigua és l’eix vertebrador del nostre concert. El repertori està format per cançó africana, del gòspel tradicional fins al gòspel contemporani i també temes propis.”

 

Cor Carlit, el cor de gòspel més antic de l’estat espanyol, són: 60 vocals; Jordi Gaig, piano; Jordi Gaspar, baix elèctric; David Gimeno, bateria; Anna Roqué, directora.

Cocoa Gòspel SPT són: 22 vocals osonencs; Iria Corominas, actriu; Joan Carles Aguerri, bateria i percussions; Núria Guillén, direcció i arranjaments.

diumenge
28
octubre

18:00 | 90 min.

Tarda de Gospel

Teatre Cirvianum | Teatre Cirvianum, Torelló